Preview Mode Links will not work in preview mode

Beteendepodden tar upp alla möjliga och omöjliga vinklar av det mänskliga beteendet. Det är beteendevetare Nina Jansdotter, som i många år även varit personlig coach, som vänder och vrider på de olika ämnena som hon stött på genom åren. Du får tips, inspiration kanske en och annan tankeställare, samt coachfrågor för din egen utveckling.

Aug 19, 2018

I detta något annorlunda avsnitt tar Nina Jansdotter dig igenom en visualiseringsövning. I övningen kommer du att se dig själv som du redan vore där du vill vara. 


Apr 1, 2018

Mikael Lund driver företaget Human Gardening som arbetar med beroendeproblematik. Han hade varit en doldis som jobbade med kändisar och företagsledare i grupper på Gotland, i det hus som idag används för tv-programmet Så mycket bättre.  Men han var också utbildad trädgårdsmästare. Mikael startade Human...


Mar 8, 2018

Det är massor med krav på oss alla. Egna och andras krav på dig och krav som du har på andra i din omgivning. Hur vi hanterar dessa krav beror på hur vi ser på oss själva och hur vi tycker att vi duger. Det handlar om självkänslan i grunden. Det finns saker i livet som vi behöver göra, försörja oss,...


Feb 22, 2018

Nina gillar inte att göra om saker på grund av misstag. Men misstag behöver inte vara av ondo eller fel. Hur snabbt skall man komma tillbaka och prova igen efter ett misstag? Nina pratar om varför vi måste våga göra misstag och varför det inte är helt lätt att sluta göra misstag.


Feb 8, 2018

Det är inte enkelt att säga nej. Därför återkommer Nina i detta avsnitt om ämnet att säga nej. Hon svarar på lyssnarnas frågor och berättar hur du kan bli bättre på att säga nej på ett tydligare sätt. 

Har du synpunkter, funderingar eller frågor kring avsnittet så hör gärna av dig till Nina på...